Meny

 A la carté

Serveras Fredagar från kl 18:00-21:30

 

 

Förrätter

  • Sirapsrostade betor med krispig sallad, dragonkräm och chévre,
    toppad med friterad kapris och rostade solrosfrön 79kr
  • Räksymfoni med vispad citronsmetana, lök, stenbitsrom och rostat bröd 99kr
  • Lufttorkad skinka serveras på en bädd av ruccola, rostade pinjenötter,
    honung, torkade fikon och  riven lagrad cheddar, riglad med balsamicosås  89kr

Varmrätter

  • Pulled oumph i bröd med krispig sallad, klyftpotatis,
    picklad rödlök 
    och aioli (vegansk) 158kr
  •                   Plankstek serveras med potatismos, säsongens primörer och bearnaisesås
    (Välj mellan fläskytterfilé eller ryggbiff) 178kr/235kr
  • Matverkets hamburgare med klyftpotatis, västerbottenost, picklad rödlök och aioli 158kr
  • Ribbs med klyftpotatis, aioli, coleslaw och stekt majskolv 158kr 
  • Caesarsallad med mixad sallad, bacon, lagrad hårdost, rostad fänkål, cocktailtomater,
    toppad med friterad grönkål. (Välj mellan kycklingfilé eller kallrökt lax) 129kr/149kr

Desserter

  • Vaniljglass med varm hjotronsås 85kr
  • Äppelkompott med soyghurt och rostad kokos (vegansk/glutenfri) 75kr
  • Marängbakelse med krispiga puffar, toppad med vaniljkräm, säsongens frukt och grädde 78kr